Αρχική    

Η Freeland με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των μικρών της φίλων, έχει δημιουργήσει ένα οικογενειακό περιβάλλον, με ανθρώπινο δυναμικό που έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων, αλλά και στον κατασκηνωτικό θεσμό.

Γονείς πάνω από όλα, παιδαγωγοί που από μέσα προσδοκούν το καλύτερο για ότι το πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή, τα παιδιά μας. Έτσι ώστε, με ασφάλεια και σιγουριά να μπορούν να ψυχαγωγηθούν στις εγκαταστάσεις μας κατά την παραμονή τους.

Σε ένα πευκοδάσος 6000 στρεμ. και με υψόμετρο 400 μ. βρίσκεται το κατασκηνωτικό κέντρο Freeland στο Χιλιομόδι Κορινθίας, όπου κατασκευάστηκε από το Υπουργείο Παιδείας το 1950 και λειτούργησε έως το 1980, με κριτήρια το φυσικό περιβάλλον, τον ήλιο και το εξαιρετικό κλίμα μέσα στο δάσος. Καταλαμβάνει έκταση 50 στρεμ. είναι περιφραγμένο, με πλούσια βλάστηση από πεύκα, ακακίες, ευκάλυπτους, δάφνες, κουμαριές κτλ. Περιέχει όλες τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις όπου ανακαινίσαμε και εξοπλίσαμε ώστε ο κατασκηνωτής να μπορεί να παίξει, να διασκεδάσει, να εξερευνήσει και να γνωρίσει από κοντά τα μυστικά της φύσης.

Το 2009, μας βρίσκει στην ευχάριστη θέση να λειτουργήσουμε για πρώτη χρονιά, με ιδέες καινοτόμες που κάθε γονιός θα ήθελε για το παιδί του, και θα μας καθιερώσουν στα κατασκηνωτικά δρώμενα. Η χώρα της ελευθερίας, της περιπέτειας, της δράσης είναι πλέον εδώ, για να σας προσφέρει διασκέδαση, χαρά, άθληση και ψυχαγωγία.

Ένας κόσμος γεμάτος περιπέτεια, δράση και καινούργιες εμπειρίες σε περιμένουν να τις γευτείς, να τις ζήσεις.

Μην περιμένεις και άρπαξε την ευκαιρία! Οι άνθρωποι της Freeland θα είναι εκεί μόνο για σένα και την παρέα σου, να σε καθοδηγήσουν σε ένα ατελείωτο παιχνίδι γνώσεων και ικανοτήτων.

Με κατασκηνωτικούς χαιρετισμούς       
Αθανασόπουλος Αλέξανδρος – Κορτζή Τζένη

 

Καλοκαίρι 2015
Α' περίοδος                      17/06/2015    εως   09/07/2015
Β' περίοδος                      11/07/2015    εως   02/08/2015  
Γ' περίοδος                      03/08/2014   εως   25/08/2015  

 

           Login
Copyright 2009 by Freeland